Utvalt case

Save the Rhino 2014

Save the Rhino 2014

Vi är stolt huvudsponsor till The Perfect World Foundation's projekt "Save the Rhino 2014" och tjänar som helhetspartner med allt ifrån marknadsföring och koordination av flertalet events till webbtjänster. Vi producerar allt utan kostnad, till förmån för de ändamål pengarna samlas in. Det är helt fantastiskt vilket genomslag och engageman detta har skapat!

Vi har bland annat producerat logotyper, visitkort, foldrar, affischer, kampanjsajter, nyhetsbrev och pressreleaser. Vi har även tillverkat en liten specialare, ett s.k. sorgband (som fotbollsspelare ibland har) för att visa på slakten av noshörningar. Detta kan man se både Martin Stenmark och Marie Picasso bära i TV.


Rhinos in the city

Fem stycken nästan fullstora noshörningar i formgjuten plast har målats av varsin erkänd konstnär. De ställs ut på flertalet ställen i Göteborg, exempelvis NK, Universeum och Clarion Hotel Post och väcker stor uppmärksamhet. Tillsammans med noshörninen placerar vi foldrar och information så allmänheten kan lära sig mer om den djurens allvarliga situation. På bilden ser vi Sebastian och Axel (från Volontärresor) som transporterar en av noshörningarna.


The Conservation Gala Dinner 

Projektet avslutas med en magnifik kväll på Clarion Hotel Post i Göteborg, en galakväll till förmån för utrotningshotade djur. Under kvällen kommer flertalet artister uppträda och en konstauktion där kända konstnärer har donerat konst (bl.a. Nick Brandt, Ernst Billgren) som kommer att auktioneras ut. Dynamic Design samarrangerar evenemanget tillsammans med The Perfect World Foundation och dess samarbetspartners.