Interaktiva webbtjänster

Effektiva & intuitiva lösningar

Den digitala världen som internet öppnar ger möjligheter som aldrig förr för alla slags företag och organisationer att nå nya höjder och mål. Samtidigt ser vi att många inte vågar ta steget full ut och verkligen använda den teknik som finns tillgänglig. Vårt team skapar interaktiva lösningar och designar allt ifrån sociala nätverk, bokningssystem och appar till tyngre back-end tjänster, konkurrensanalys och sms-utskick. Vi ser inte isolerade tekniker utan använder vår digitala kreativitet och blandar hejvilt för att skapa innovation.

Go!

För att par år sedan tog vi ett djärvt beslut att investera kraftigt i programmeringsspråket Go (byggt av Google). Idag ser vi hur det lönat sig och hur många stora spelare gått över till Go (nu senast Dropbox). Vi har byggt upp en infrastruktur likt de stora spelarna (Twitter, Spotify, Netflix) och använder oss av state-of-the-art teknologi för att till fullo använda den explosiva utveckling som sker kring webbtjänster idag. Vi har även byggt det modulärt och s.k. "löst kopplat" så vi är inte bundna till en viss teknologi eller implementation. Vi bygger enligt modellen 12-factor app för maximal skalbarhet i molnet.

Exempelvis har vi två valperioder i rad hjälpt Nya Moderaterna att digitalt genomföra 43 provval runt om i Sverige. En typisk digitalisering av ett tidigare föråldrat system, vilket ökade valdeltagandet samt kunde koppla in allmänheten genom sociala medier och SMS-röstning.